Ваш список бажань порожній

Якщо бажаєте додати товари у списки бажань, авторизуйтесь

Немає товарів у порівнянні

Додавайте товари до порівняння характеристик та обирайте товар, який вам підійте найкраще

м.Львів, вул. Т.Шевченка б.134А, оф.250
(063) 72-79-073

Каталог товарів

Невідємна складова професійної кухні - якісні меблі з нержавійки

     Ще донедавна вважалося, що металічні столи, інші меблі та обладнання – елемент їдальні дитячого садка чи заводу. А насправді сучасні виробники пропонують великий перелік якісних меблів з нержавійки, задля забезпечення потреб не тільки державних закладів громадського харчування, а й стають елементом кухні в ресторанах, кафе, пекарнях тощо.

      Нержавійка стійка до подряпин, деформацій чи інших пошкоджень, не боїться температур, хімічних миючих засобів, важкої техніки чи інтенсивних навантажень. На нержавіючій стільниці можна користуватися будь-якими ножами, не переймаючись про її стан.

Купити меблі з нержавіючої сталі можна в нашому інтернет-магазині https://proftorg.in.ua/. У нас представлений гарний асортимент варіантів.

Оснащення закладів здійснюється, враховуючи і довговічність, можливість і якість використання меблів. Металічні моделі є популярними. До переваг зачисляють:

  • Естетичність. Такі кухонні меблі виглядають в будь-якому інтер’єрі доречно та стильно. Можна комбінувати в різних варіаціях.
  • Довговічність. Служать значно довше дерев’яних аналогів і не псуються від кліматичних умов, їх складно подряпати чи забруднити плямами.
  • Надійність. Стіл з нержавійки витримає будь-яку вагу, так як робиться за допомогою зварювання деталей. 
  • Універсальність. Меблі з нержавійки легко комбінуються один з одним, створюючи єдину цілісну композицію: можуть поєднуватися між собою технічно, розбиратися за потреби.
  • Санітарна безпека. Меблі з нержавійки не мають тріщин, щілин, куди б могли подекуди потрапити рештки їжі, тому не стають причиною розмноження бактерій: достатньо лише протирати ганчіркою своєчасно бруд. Такі меблі не мають неприємного запаху, можуть оброблятися різними речовинами.

 

Аби обрати оптимальні меблі, потрібно завчасно подумати, чи велика кухня, що саме в ній буде готуватися, яку техніку потрібно помістити разом із обладнанням з нержавійки.

Важливо стежити, щоб на поверхні не падали важкі предмети, які можуть залишити сліди. Не слід терти та скребти металеві меблі з нержавійки, краще скористатися м’якими губками. Дротові скребки, ножі, інші гострі предмети можуть назавжди залишити на нержавіючій сталі подряпини й тріщини. Для догляду підійдуть виключно спеціалізовані засоби для чищення нержавіючої сталі без вмісту агресивних і дезінфікуючих речовин: кислот, лугів, хлору. При чищенні необхідно уникати кругових і обертальних рухів.

 

Навряд чи який-небудь інший матеріал, можна порівняти по гігієнічності та чудових технічних характеристиках з нержавійкою.

Можна придбати вже готові меблі чи замовити виготовлення на замовлення під бажані розміри.

 

 

Petrenko Ivan |

1 Червня, 2020

|

Блог Proftorg